loonbedrijf mulderij header

Over Loonbedrijf Mulderij

U kunt bij Loonbedrijf Mulderij terecht voor alle soorten werkzaamheden op het gebied van grondwerk, cultuurtechniek en loonwerk. Van sloten aanleggen, sloten onderhouden en kunststof beschoeiingen plaatsen tot het aanleggen van drainage, het zuiveren van grond en het uitvoeren van loonwerkzaamheden, Loonbedrijf Mulderij staat voor u klaar. Wij zijn werkzaam in opdracht van particulieren, (agrarische) bedrijven en overheden.

Door een scala aan opdrachtgevers hebben wij jarenlange ervaring en brede kennis in de meest uiteenlopende gebieden. Onze brede kennis en ervaring combineren wij graag met traditionele werkwijzen én moderne technieken, waardoor wij een unieke kijk hebben op alle situaties. Bent u op zoek naar een frisse blik? Neem dan gerust contact met ons op.

Geschiedenis Loonbedrijf Mulderij

Loonbedrijf Mulderij werd in 1946 opgericht door H. Mulderij. De werkzaamheden van ons bedrijf bestonden toen uit het handmatig spuiten van fruitbomen en gewassen. Loonbedrijf Mulderij stond al snel bekend als een betrouwbaar en transparant bedrijf en werd een begrip in de regio.

Van origine was Loonbedrijf Mulderij een loon- en spuitbedrijf, maar door de opkomst van de mechanisatie in de jaren ’70 en ’80 van de vorige eeuw kwam de focus binnen ons bedrijf op agrarisch loonwerk te liggen. Loonbedrijf Mulderij ontwikkelde zich tot een allround loonbedrijf.

Aan het einde van de jaren ’80 werd het bedrijf overgenomen door de tweede generatie, Arie Mulderij. Ook Arie Mulderij hanteerde een transparant en duidelijk bedrijfsbeleid. Vanaf de jaren ‘90 gingen wij steeds meer grondwerk en cultuurtechnische werkzaamheden verrichten. Onder leiding van Arie Mulderij groeide Loonbedrijf Mulderij uit tot een belangrijke speler op het gebied van grondwerk en cultuurtechniek. Loonbedrijf Mulderij staat bekend als een betrouwbaar loonbedrijf dat kwaliteit levert in al haar diensten en producten.

In 2003 werd het bedrijf een V.O.F. De directie bestaat uit Arie Mulderij, Erik Mulderij en André Mulderij. Vandaag de dag bestaat het dienstenpakket uit groenwerkzaamheden, grondwerkzaamheden, waterwerkzaamheden en loonwerk. Loonbedrijf Mulderij opereert sinds de oprichting in 1946 vanuit Noordscheschut, nabij Hoogeveen in Drenthe. Het werkgebied van Loonbedrijf Mulderij beslaat Noord- en Oost-Nederland, oftewel: Drenthe, Groningen, Friesland, Overijssel. Flevoland en Gelderland.

Passie voor het vak

Wij van Loonbedrijf Mulderij hebben een passie voor groenwerkzaamheden en grondwerkzaamheden. Wij voeren onze werkzaamheden met plezier voor u uit en genieten van de mooie eindresultaten. Wij hechten bovendien veel waarde aan het leveren van kwaliteit. Kwaliteitswerk is ons kenmerk! Het is onze missie om alle projecten geheel naar wens op te leveren, zodat u jarenlang kunt genieten van het resultaat.

Bedrijfswaarden

Wij vinden duidelijkheid zeer belangrijk. Daarom hanteren wij een transparant bedrijfsbeleid en duidelijke communicatie met al onze opdrachtgevers. Wij houden alle werkzaamheden in eigen beheer en u heeft altijd één aanspreekpunt die alle zaken met u bespreekt en regelt. Door zo weinig mogelijk partijen te betrekken worden miscommunicatie en onduidelijkheden en onverwachte hoge rekeningen voorkomen en weet u altijd waar u aan toe bent.

Elk project dat wij uitvoeren, voeren wij in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers uit. Door onze kennis van de werkzaamheden, eventuele procedures en wetten én uw kennis van de situatie te combineren, bent u verzekerd van een eindresultaat dat geheel naar wens is.

Certificeringen

Wij van Loonbedrijf Mulderij vinden het leveren van kwaliteit belangrijk. Vanuit diverse certificeringen kunnen wij u deze kwaliteit garanderen. Loonbedrijf Mulderij is VCA en ISO 9001 gecertificeerd:

Cumela
ISO 9001
VCA
CO2 prestatieladder

Voor meer informatie kijk op www.skao.nl.

 

Contactgegevens

U kunt ons vinden op het volgende adres: Loonbedrijf Mulderij Krakeel 39 7914 TH Noordscheschut

Wilt u contact met ons opnemen? Wij zijn te bereiken op de volgende kanalen: Telefoon: 0528 - 341132 Mobiel: 06 - 1260 8030 E-mail: info@loonbedrijfmulderij.nl Neem gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord