Kunststof beschoeiing plaatsen

Kunststof beschoeiing plaatsen

Grenst uw tuin of terrein aan het water en bent u op zoek naar een bedrijf dat kunststof beschoeiing kan plaatsen? Loonbedrijf Mulderij heeft jarenlange ervaring met beschoeiing aanleggen. Goede beschoeiing aan de waterkant is van groot belang. Het beschermt de waterkant tegen afkalving. Goede kunststof beschoeiing laten plaatsen zorgt ervoor dat uw tuin of terrein niet langzaam maar zeker in het water wegzakt. Door uw kunststof beschoeiing aan te laten leggen door Loonbedrijf Mulderij weet u zeker dat uw tuin of terrein op een nette en strakke manier wordt afgebakend en niet in grootte afneemt.

Wat is beschoeiing

Beschoeiing zorgt ervoor dat uw tuin of terrein niet afkalft. Afkalven houdt in dat de grond langs de waterkant afbrokkelt, waardoor uw tuin of terrein dus steeds een stukje kleiner wordt. Goede kunststof walbeschoeiing zorgt ervoor dat de grens tussen land en water op een strakke manier wordt behouden. Er zijn verschillende soorten beschoeiing beschikbaar. Elk soort kent zo zijn eigen voordelen en nadelen. Wij van Loonbedrijf Mulderij werken voornamelijk met kunststof beschoeiing.

 

De voordelen van kunststof walbeschoeiing

Kunststof walbeschoeiing heeft als groot voordeel dat het erg duurzaam is. De levensduur van kunststof beschoeiing is langer dan de levensduur van beschoeiing hardhout, omdat het niet gaat rotten. Kunststof walbeschoeiing is minder gevoelig voor vocht en weersomstandigheden en is daarnaast makkelijker aan te leggen dan andere soorten walbeschoeiing. Door te kiezen voor kunststof walbeschoeiing kiest u voor een stabiel en betrouwbaar product.

Hoe wordt walbeschoeiing geplaatst

Goede walbeschoeiing is van groot belang. Het zorgt ervoor dat uw tuin of terrein netjes afgewerkt is en dat uw stuk grond niet steeds kleiner wordt. Daarnaast verhoogt het de leefbaarheid van de tuin en krijgt uw tuin een strakke en professionele uitstraling. Kunststof walbeschoeiing zorgt er bovendien voor dat uw tuin of terrein stijgt in waarde. Kunststof beschoeiing laten plaatsen vind plaats in een aantal stappen:

  • De kunststof beschoeiing wordt langs de wal geplaatst
  • De houten palen worden in de gaten in de kunststof beschoeiing geplaatst om de wal stevigheid te geven en ervoor te zorgen dat hij niet scheefzakt
  • Er wordt een houten balk over de lengte van de beschoeiing geplaatst om ervoor te zorgen dat de beschoeiing ook in de lengte op een lijn blijft staan
  • Het gat aan de achterkant van de beschoeiing wordt opgevuld met grond, zodat de grond even hoog is als de hoogte van de beschoeiing
 

Kunststof beschoeiing combineren met een houten vlonder of een steiger

Grenst uw tuin of terrein aan het water? Kunststof beschoeiing laten plaatsen zorgt ervoor dat uw terrein niet afbrokkelt en dat de waterkant netjes verzorgd is. Echter, wanneer uw terrein aan het water grenst, kunt u daar ook gebruik van maken. Geef uw tuin of terrein een extra dimensie door een steiger of een houten vlonder te laten plaatsen door Loonbedrijf Mulderij. Gebruik deze plek aan het water als terras om optimaal te genieten van het aanwezige water.

Loonbedrijf Mulderij: walbeschoeiing van hoge kwaliteit

Beschoeiing aanleggen is slechts een van de vele diensten die wij leveren. Zo kunt u ook bij ons terecht voor onder andere grondverzet, slootaanleg en -onderhoud en maaiwerkzaamheden. Loonbedrijf Mulderij is een echt familiebedrijf. Het bedrijf werd opgericht in 1946. Tegenwoordig staat de derde generatie aan het roer. Door de jaren heen is er veel ervaring en kennis opgedaan waar wij ook vandaag de dag nog gebruik van maken. Onze brede kennis en ervaring op allerlei gebieden zorgen ervoor dat wij alle projecten geheel naar wens opleveren.

Wilt u ook kunststof beschoeiing laten plaatsen? Neem contact met ons op

Wilt u beschoeiing laten plaatsen en bent u op zoek naar een bedrijf dat deze werkzaamheden voor u uit kan voeren? Dan bent u bij Loonbedrijf Mulderij aan het juiste adres. Wij zijn in het bezit van de juiste kennis en materialen om ervoor te zorgen dat uw beschoeiing op een prachtige manier wordt aangelegd. Bent u benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen, wilt u meer informatie over de kunststof beschoeiing prijzen of wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.